Middagar med Maya

Middagar med Maya

Innehåll

Middagstips med bilder och recept från egna köket...

Ett sant nöje...

MiddagarPosted by Marie Thu, April 22, 2010 14:39:15

att sitta och skriva detta. Mat är glädje! Mat är nöje! Mat ska vara roligt! och framför allt... Mat är kärlek!

Det ska bli mig ett sant nöje att sen titta igenom alla recept, få inspiration till nya, lägga till gamla, kanske få någon annan att laga riktig mat istället för att ringa pizzerian. Bra mat, och framför allt god mat tar inte längre tid att göra än halvfabrikat.

Man känner kärleken kocken lagt ner på maten när man får en vällagad tallrik med något gott framför sig och kan njuta i fulla drag.

Det är vad jag hoppas kunna åstadkomma med denna blogg. Det kommer inte vara fullt av tävlingar där du kan vinna smink från nån internetbutik, inte modetips och skvaller om kändisarnas varande och görande, inte tips på fräschaste innestället - bara god och vällagad mat... från en alldeles vanlig och ordinär människa som trivs i köket.

  • Comments(0)//middagar.loveeatpray.com/#post4

Nu börjar vi...

MiddagarPosted by Marie Thu, April 22, 2010 11:01:48

Det ska bjudas på mat, recept och foton på den mat jag lagar i den här bloggen. Dels för att andra ska kunna få ta del av det jag lagar och de recept jag använder mig av eller komponerar och dels av rent egoistiska själ... Jag ska kunna gå tillbaka och hitta recepten samlade och få inspiration till att laga något fantastiskt igen.

Here we go...

  • Comments(0)//middagar.loveeatpray.com/#post0